Zajímavosti

Revoluce v nošení pánských peněženek

Dámská a pánská peněženka Lucky Cat Micro RFID wallet

Podívejme se pravdě do očí. Velké, tlusté peněženky v zadní kapse kalhot jsou minulostí. Moderní muž hledá pohodlí, komfort a styl.
Všechny tyto body, spolu s jednoduchostí a ekologickým nádechem, se hodí právě k pánským peněženkám Paperwallet. Protože pokud je hlavním úkolem peněženky „hlídat“ vaše osobní věci, naším úkolem není spokojit se s pouhou tenkou peněženkou.

Peněženka, kterou můžete nosit v přední kapse

Vypouklá zadní kapsa džínů vypadá lacině a neupraveně, peněženka v ní deformuje hýždě a překáží, když si sednete. Naopak dokonalým módním doplňkem je peněženka, která nejenže uchová vaši hotovost, karty a účtenky v bezpečí, ale většina lidí si ani nevšimne, že ji nosíte.

Téměř všechny peněženky Paperwallet lze označit za peněženky vhodné do přední kapsy. Můžete si vybrat z řady stylů, které přesně vyhovují vašim potřebám.

Mikro a praktické

Začněme tou nejtenčí, peněženkou Micro. Tato peněženka měří pouhých 6,1 centimetru, je o 0,3 milimetru silnější než kreditní karta, je ekologická a odolná proti vodě i roztržení. Nenechte se však zmást její velikostí – má prostor pro 8 karet, bankovky a integrovanou ochranu RFID.

Tenká, ale plná možností

Hledáte trochu více místa v peněžence, aniž by vám v kapse kalhot přibývalo příliš mnoho váhy? Slim Wallet může být řešením právě pro vás. Téměř čtvercový formát s maximální šířkou 9,9 cm a hmotností pouhých 24 gramů z ní dělá pohodlný doplněk do vaší přední kapsy. Prostor pro 12 karet a spoustu bankovek nebo účtů z ní činí minimalistické řešení, které vám pomůže udržet si pořádek ve světě.

Klasická velikost a přesto nepřekáží

Třetí varianta, peněženka Flat, je jen o 25 milimetrů širší než peněženka Slim. Díky promyšlenému designu se do ní však vejde až 18 karet nebo účtenek, hotovost a různé papíry. Vestavěná ochrana RFID udržuje vaše peníze a data v bezpečí. Ani při nošení v přední kapse nebude rušit váš vzhled.

Bez ohledu na to, která z těchto peněženek skončí ve vaší přední kapse, víme, že s ní můžete jít kamkoli. Ať už vás osud zavede do přírody nebo na červený koberec, na rande nebo do kanceláře, tenká peněženka bude praktickým doplňkem. Všechny pánské peněženky jsou vhodné i do přední kapsy, stačí si jen vybrat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *